Selce, hotel KATARINA 4*

Termin: 4.6 – 1.11.

Cena

2x nočitev s polpenzionom od 86 EUR.

Kratek opis

Lega: na samem vhodu v slikovito mesto Selce, v neposredni bližini plaže, do mesta Crikvenica cca 4 km .

Plaža: prodnata in betonirana oddaljena cca 50-100 m.

Bazen: popolnoma prenovljen v letu 2017 notranji bazen z ogrevano morsko in sladko vodo, velikost notranjega bazena 18×6 m. Kompleks zunanjih bazenov pred hotelom, vmes lokalna cesta. Del zunanjega bazena je prilagojen za otroke in neplavalce. Kompleks se ponaša z mednarodnim priznanjem ”Plave zastave”, ki označuje visok standard ekološko čistega morja. Na zunanjem bazenu se nahaja tudi kava bar, animacija v poletnih mesecih.

Sobe: klimatizirane sobe, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kopalnica (sušilec za lase), centralno gretje. Večina sob ima balkon, iz večine sob se morje ne vidi direktno ampak bočno.

Internet: Wi-Fi v sobah in na recepciji brezplačno.

Prehrana: samopostrežna zajtrk in večerja.

Hotelska ponudba: recepcija, aperitiv bar s teraso, lounge, soba za shranjevanje prtljage, sef na recepciji, klimatizirana restavracija, otroška igralnica, dvorane za kongrese, parkirišče – brezplačno omejeno število mest.

V bližini hotela se nahajajo številni bari, pizzerije, pekarne, trgovine. V centru mesta je banka, pošta, info pisarna. V poletnih mesecih se do mesta Selce ali Crikvenica lahko peljete s turističnim vlakcem za doplačilo.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.